ballonvaart World Wide Balloonflights KNVvL Erkend Piloot Nationale Ballonvaartbon Balloonteam
ballonvlucht ballonvlucht als geschenkbonTarieven en boekingen

Topballonvaarten® maakt van uw ballonvaart een onvergetelijke ervaring. Professionele begeleiding. Met een glas sprankelende toost als ontvangst voorafgaand aan, of na afloop van de ballonvaart!

Wij maken werk van uw ballonvaart!

De vaartduur is ongeveer één uur en afhankelijk van de weersomstandigheden en de landingsmogelijkheden van het gebied waar we naar toe varen. Bovendien vaart u, heel traditioneel, met kleine gezelschappen van ten hoogste zes personen. Voordeel hiervan is een maximale attentie en individuele betrokkenheid bij de uitvoering van de ballonvaart.

Bewuste mensen kiezen voor een kleine ballonmand voor een maximale beleving van hun ballonvaart!

Voor een ballonvaart berekenen wij €159 per persoon vanuit 's-Hertogenbosch, daarbuiten bedragen de kosten €169 per persoon. Voor speciale aanbiedingen en akties: kijk gewoon op de pagina Reserveren daar vind je de beste prijs!                                                                              

 

Onze VIP CLASS tarieven voor een EXCLUSIEVE vaart:

een exclusieve ballonvaart voor 2 personen: €595.00

idem voor 4 personen €695.00

Exclusief betekent dat alleen jij en je gast(en) in de mand zijn, plus natuurlijk de piloot. Leuk idee voor een romantische ballonvaart, huwelijksaanzoek, jubileum, of gewoon zomaar met z'n tweéen of met z'n vieren! Een echte VIPVAART.

NIEUW & UNIEK! Belangstelling voor een proefles ballonvaren? Wij bieden u die mogelijkheid met een ervaren en bevoegde instructeur!        Kosten €399.00, inclusief fraai lesboek. U mag een tweede persoon meenemen. GRATIS!

TIP: onze ballonvaarten zijn ook als geschenkbon verkrijgbaar.

Wij accepteren de NATIONALE BALLONVAARTBON!

 

Last-minutes
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl