Ballonvaren Ballonvaart boeken

Wie zijn wij

Easy Ballooning - komt voort uit Ballonvaarten Hans van Hoesel uit 's-Hertogenbosch - is al meer dan 30 jaar één van de bekendste ballon operators in Nederland. Aan onze piloten worden hoge kwaliteitseisen gesteld en zij beschikken over vele honderden uren ervaring, in binnen- en buitenland. Ballonvaarten Hans van Hoesel opereert geheel volgens Europese luchtvaartwetgeving. De vloot van Topballonvaarten® bestaat uit meerdere ballons, in grootte varierend van 2 tot maximaal 6 personen. Met recht kan gezegd worden dat deze vloot tot de modernste van Nederland behoort. En ook belangrijk: als u voor onze ballonvaarten kiest, dan kiest u voor de charme van kleinschaligheid. Voor de beleving van een ballonvaart is dat een wereld van verschil!

Hans van Hoesel (1949) heeft een passie voor ballonvaren. Dat merk je als je met 'm over ballonvaren praat, of - nog beter - met hem vaart, decennialange en duizenden vaarten ervaring komen dan tot uiting.

Voor zijn belangeloze inzet om de ballonvaart in Nederland nog veiliger en toegankelijker te maken en voor zijn bijdrage aan de continuïteit van de ballonvaart, werd hij in 2007 benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau en ontving hij in 2014 de eremedaille in goud van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart.

Bijzonder heuglijke momenten in het leven van deze ballonvaarder pur sang.

Maak je website met Websitemachine.nl